Due 28/12

Esok dah kena serah diri..siapa yang due sama sy dh selamat bersalin?saya baby masih selesa duk dalam perut..saya kena serah diri sebab gdm on diet

5 Các câu trả lời

Sma due kita tp sy blm kna suruh serah diri, start esok kna hari2 pg chek jantung bby kat kk.. Isnin bru jumpa doktr, x tau lps ni doktr suruh buat apa pula..😂 hrp kita dpt brsalin normal, bbh sihat n dpermudahkn urusan brsalin ye..

5y trước

Ouhh..moga2 semua urusan kita dipermudahkan..aamiin

Sama la ngan saya 28/2..esok Ahad kene serah diri sebab Gdm diet,,lahir kat mana sis

semoga permudahkan semua urusan awk Aamiin

blh x jelaskan apa tu Gdm diet?

3y trước

kencing manis,kawal pemakanan saja..tdk mkn ubat atau inject insulin

semoga dipermudahkan