Sanggul @ gengam kacip fatimah

Alhamdulillah rezki saya dan baby ada orang sedekahkan.. Siapa pernah amalkan untuk memudahkan proses bersalin??

Sanggul @ gengam kacip fatimah
1 Trả lời

Saya pernah... Masa pregnant anak pertama... Dah terlebih due date... Masih takda tanda2 sakit nak bersalin... Macam2 petua cara dah buat, still takda rasa apa... Yang ni pon saya cuba jugak... Minum... Sapu kat perut... Mungkin Allah dah tetapkan saya bersalin czer...😊.... Anak ke 2 pon czer... Semoga urusan bersalin sis dipermudahkan Allah...