boleh minum air kacip Fatimah ke?

boleh minum ke air kacip Fatimah? #pleasehelp #firstmom #ingintahu

5 Các câu trả lời

setahu saya kacip fatimah boleh menyebabkan kontraksi awal & boleh membawa kepada bersalin awal. melainkan sis sudah over due @ tunggu hari nak bersalin boleh jer ambik tapi kalo belum cukup bulan elakkan la minum kacip fatimah dulu sis

2y trước

saya dah terlebih jadual bersalin so kalau minum kacip Fatimah boleh buat kontraksi bersalin ke? saya harap saya tak kena serah diri

Mknn minuman herba2 kena avoid siss

Tak boleh

Elakkan.

No