13 Week

Alhamdulillah.. Baru blk scan hari tu 7 week x der heartbeat.. Now 13 week dah ada heartbeat....

47 Các câu trả lời

Hye korg..saya da lwt haid 3 hari..da check upt tp negativ..so agak2 bila saya bole check lgi ? Sbb sblm ni xprnh lewat..😌Sis is ke murungan..sbb klau bole xna pregy..ank yg kcik bru 1 thun 4 buln..da ada dua org ank..mmg nk elak kn pregy klau bole..lgi2 tgh cobid mcm ni..😰 #buntukanjawapan =update hari ni hari kelima lwt..xcheck upt lgi..tp tdi mse mndy petang..saya kencing dan ada kluar skli cairan coklat..😨ada yg thu x apa to..sbb mse pregy ank first n second xde pn mcm to..#pleasehelp

alhamdulillah..tahniah sis..sy hr tu scan 9 mggu dah nampak baby, dan ada heartbeat..hr ni 13w 4d....a few days akn jd 14 mggu...seronok baca semua komen..😍

2y trước

Hi sis eifa, waktu week berapa sis tahu sis mengandung ya ? Sbb saya dah 5 weeks tak dtg period smlm check double line. Harini check negative, pergi klinik scan pun doc kata tak nampak apa 😭

alhamdulillah,sama la kita..scan 7 mggu kabur sgt,x leh nak tgok apa.. scan ke 12 mggu aritu, alhamdulillah,dah bole tgok ..

2y trước

tips doc kalau nak scan jelas. before scan tahan kencing dulu. nnti jelas nampak

ada x ibu hamil trimester pertama rasa sakit kepala sgt2. adakah msuk trimester 2 akan sakit kepala jgk. kdg2 saya rasa fedup sgt2. smpai nangis

2y trước

Saya pon sama..sakit kepala sampai tak boleh buat kerja..

Alhamdullillah.. Sis ada mkn ape2 supplement tambahan x.. Risau nyer sbb saya pun scan 7 week x nmpk heart beat.. Doc suh dtg scan lagi 8 week..

2y trước

Salam sis, nak tanya waktu 5-7 weeks sis check upt double line or just random ke clinic utk scan?

Saya scan 6w, 8w, 10w, xda janin lagi. Ada kantung je. Ni doc set appointment lagi dua mnggu untuk scan tengok ada janin ke x

2y trước

betul. saya 4 week da nampak kantung 5 week da nampak heartbeat. 8 week dia joget2 🤦🏻‍♀️

sama lah ngn sy,smlm pergi scan doktor beritahu dah dengar bunyi jantung baby. tpy doktor ckp baby saya kecik aja🥺🥲

Alhamdulillah. Tahniah sis... Saya scan masa 6 minggu dah nampak janin n dah ade denyutan jantung.. Alhamdulillah..

Alhamdulillah, keep positive je mommy, In shaa' Allah semoga baby mmbesar dgn sihat ye, take care mommy 🌸♥

Hi, dah 13weeks still ade morning sickness.. And dalam satu hari tue 3-4 kali muntah.. Itu normal ke?