Baby tak grow and takda heartbeat at Week 13

Salam. Hai semua. Saya pregnant at Week 13. 2 hari lepas jumpa doc KK utk scan. Sadly bila scan doc kata baby tak grow and tak nampak heartbeat. Possible miscarriage. Masa week 7 scan nampak beat. Hari sama pergi scan kat swasta pun sama result. Doc bagi 2 weeks utk tgk keadaan berubah atau sama. Kalau sama terpaksa proceed hospital. Saya tiada bleeding/spotting/cramp langsung selama 13 week ne. Mohon doakan yang terbaik utk kandungan saya. TTC 3 years first pregnancy 😊 #firstmom #firstbaby

2 Các câu trả lời

banyakkan rehat. bedrest je dulu kalau Boleh. insyaALLAH baby Ada Tu.

2y trước

terima kasih Mamy. InsyaAllah 🤲🏼

semoga ada keajaiban..n semoga dipermudahkn urusan sis..