13 Week

Alhamdulillah.. Baru blk scan hari tu 7 week x der heartbeat.. Now 13 week dah ada heartbeat....

47 Các câu trả lời

Salam sis, nak tanya waktu 5-7 weeks sis check upt double line or just random ke clinic utk scan?

3y trước

wassalam apa kata sis check dulu upt.. dan better pakai yang clear blue digital.. dah positif baru g check klinik..

Harap saya macam Tu juga.. scan Hari uni doctor cakap X Ada heartbeat.. suruh balik after 2 minggu

3y trước

Tp dah nampak kantung ke dear?

klau mcm ni comfirm pregnt ke. Sebb sampai skrg i tkut nk buat checkup tkut nk berhrp 🥲

2y trước

Yeke 😅takpe , sya dah jumpa kebenaran 😂 skrg sya dh msuk 16 minggu . Alhamdulillah rezeki .. doakan sya dn bby sihat sampai jumpa ..❤️

masa 7 weeks nmpk kntung shj ke sis. sy scan 9week nmpk kantung jr.. risau

Tahniah sis. Sy pun bakal scan week 7 hujung bulan ni. Doakan 😀

sama lh sy pun 13week . sblm 10week lg sy scan da nmpk heartbeat

Alhamdulillah,, semoga selepas ini makin dipermudahkan

Salam,ada bleeding tak puan?

kalau kejang atau perut mengeras baik tak ya.?

3y trước

Saya pun, doc kata tanda2 kita hamil. Tp bila buat upt negative 🥺

Alhamdulillah..take care both momy and baby ye