update baby prem 31 week

Alhamdulilah selepas 41 hari,27.8.2020 bby 31 week blh discharge hospital..semoga ibu-ibu semua yg akan bersalin akan dipermudahkan..aamiin...doakan utk bby prem sy jgk ye🥰🥰🥰🥰🥰🥰

update baby prem 31 week
31 Các câu trả lời

wahh..ada geng laa..bby sy pun prem 33 weeks(1.8kg)..now dh 1 thun 8 bln..sihat n aktif je..sy bersalin normal..start 28 weeks rasa baby mengeras..lpas tu 32 weeks msok lr sbb mmg rasa bby mengeras tu kerap n rasa sakit bhagian pinggang..n then 1 weeks ddk lr..bby dh kluar 1 weeks dlm NICU..sbb bby tak de pape..

4y trước

hehe...comel nye dia...😁

tahniah sis.. syukur smuanya selamat.. doakan sy juga selamat brsalin ye mummy2 smua.. sy dh 37 week.. tapi perut dah mula memulas dr mlm tdi.. then pagi ni makin kerap rasa sakitnya dtg..

4y trước

terima kasih..🙂..insha ALLAH...aamiin....semoga sis dipermudahkan segala urusan..🤲

Amin 🙏 permudahkan urusan bersalin nanti jalan dengan lancar semua Selamat Amin 🙏 amin. Permudahkan baby keluar dengan selmt sihat sempurna keluar nanti Amin 🙏

alhamdulillah.. semoga cepat sihat ibu dan anak , mmbesar dgn baik ye... ank sy ni pon dlu prem jgk 31 weeks.. skng dh besar sihat aktif lagi. take care ibu n baby.

4y trước

terima kasih sis...seronok tgk ank sis besar sihat dan aktif...harap ank sy mcm tu jgk..😊😊😊

aamiin..sma mcm ank sya yg ke 3,girl..emLscs 31w berat lahir 1.5kg,41hari berpantang d hospital 28.9.2017,sekarang dkt 3thn da,aktif dan sihat.

4y trước

😁...sy aritu berat masa discharge 1.79kg..pkar bg chance dia keluar awl..klu x kne tggu 1.8kg...mse berat dia 1.77kg...misi telefon,pkar nk mak duk skali dgn dia kt nicu...nk tgk mak jga mcm mne...skali dgn bf bby...tp duk sne 3 ari berat sama x naik x turun..😅.ari ke 4 pkar suh on vitamin..trus berat dia naik 1.79kg..pastu blh discharge😆

Nk tnye sbp msk nicu sbp pe sbp sye pon bru pas b'salin ank pram 33mggu.. doakn ank sye cpt blk ea.. amin

4y trước

x...sy cmpur dgn susu fm...sbb bdn sy mmg kurang susu sejak ari pertama lg...

tahniah sis amiinn.smga bby sis sentiasa sihat n smga d permudahkan segala urusan yg mendatang..

Allahhumma Aaminn. Smoga baby n mommy sihat ye. Doakn sy bersalin bln ni jgk ye.

4y trước

terima kasih.😀..insha ALLAH...semoga dipermudahkan segalanya..aamiin🤲

Alhamdulillah puan..smoga bby membesar dgn sihat dan menjadi anak yg soleh

alhamdulillah semoga dipermudahkan segala urusan ya sis dan baby 💖