baby prem 31 week

Alhamdulilah...selamat bersalin..18.7.2020...pkul 3.10 pg..awl 2 bln..klu ikutkan 20.7.2020 repeat bsp,21.7.2020,cek perut di kk...5.8.20,scan bby di kk...25.8.20,followup dgn pkar..sbb klu ikut edd yg doktor pkar bg..18.9.2020....terpksa emergency caeser....tanda yg nyata...air ketuban pecah..tp perut x mengeras..sampai di hospital,bru bkk 2 cm....jantung bby x ok...plus sy ada demam,batuk n selesema...doktor terpaksa buat keputusan utk caeser bg menyelamatkan nyawa bby..x expect nk caeser....mmg klu blh nk bersalin normal..mcm yg sulung dlu..tp apa kn daya...utk keselamatan bby..bby prem 1.4 kg...skg ada dlm nicu..tlg doakan ank sy ye....🥰🥰..semoga semua yg akn bersalin semua dipermudahkan....sy bru keluar wad semlm selepas 5 hari continue antibiotik... #gdm on diet #gbs +ve #bby boy

baby prem 31 week
31 Các câu trả lời

tahniah... semoga cepat sihat bby... mcm ank sy yg sulung dulu prem 31weeks jgk tpi berat 1.8kg... ddk NICU seminggu lpas tu ddk kt katil biasa 2 minggu.. 2 minggu lgi on antibiotik sbb batuk selsema... 1 hari je kne kuning .. alhamdulillah semua okey dn selamat... dh besar sihat dia skarang.

4y trước

Aamiin...terima kasih sis🥰🥰🥰🥰

Tahniah utk sis..saya pun baru bersalin 31 weeks..baby 1.6kg..bersalin normal..sepatutnya due 21.9.2020..tp baby nak keluar 20.7.2020..skrg baby pun kat nicu..doakan anak saya jugak ye sis..sama2 kita doa..anak2 kita dpt segera sembuh..membesar ngan sihat & dpt balik..

4y trước

Terima kasih sis🥰🥰...waahh..yeke...seronoknya bersalin normal😄😄...Insha ALLAH...sma² la kita doakan yg terbaik utk ank kita😍😍

Semoga baby cpt sembuh..baby prem biasanya 💪💪 sbb ank sy yg sulung pn prem 31 mggu 1.45kg..alhamdulillah skrg dh 11 thn umurnya..ibu pn kena 💪💪+++ utk baby ye..

4y trước

Terima kasih sis🥰🥰....itu la...sayu je tgk dia duk dlm kaca...xleh nk sentuh dia...🤧🤧...harap dia kuat n sy pn akn kuat utk dia😉

Semoga baby dan mommy sihat2 sahaja.. Mintak dipermudahkan segala urusan.. Tolong doakan sy juga yer.. Dah 36week.. Nervous sgt2 walaupon anak ke3 😅

4y trước

Terima kasih sis...Insha ALLAH...semoga urusan sis akn dipermudahkan..aamiin🥰🥰

Semoga baby comel cepat sembuh ya.. tahniah sis selamat berpantang... keep strong utk baby ya.. 🤗

In shaa allah smoga bby sihat2 selalu..dprmudahkn sgala urusan sis dan fmly..Aamiin Allahhumma Aamiin

4y trước

Aamiin....terima kasih byk² sis🥰🥰😍😍

Sama dgn sy ni due date... Apa2 pun alhamdulillah selamat melahirkan.. Selamat berpantang sis...

4y trước

Alhamdulilah...terima kasih sis🥰🥰...dh rasa lme dh pntang...skli kne repeat blik😅😅

Semoga dimudahkan segala urusan anak awak ye dear. Semoga sihat keduanya. Aaammiinnn3. 😘

Aamiin moga dipermudahkan dan diberikan kesihatan pada ibu dan baby..🤲

Alhamdulillah dah selamat. Semoga dipermudahkan urusan seterusnya ❤️