SELAMAT BERSALIN CEASER

Alhamdulilah saya da selamat bersalin. Tapi Ada mommy Ada pengalaman tak lepas bius mcm mana nak elak sakit keterlaluan? Ubat tahan sakit membantu tak?

2 Các câu trả lời

slalu bila selesai prosedur.. mmg ada drip ubt tahan sakit. smpai hbis bius misi akn bg ubt tahan sakit (pil). tbh alhamdulillah sy tak rasa sakit sgt..blh bngun ambil bby urus dia. nanti nk discharge nanti pun akn dpt juga ubt2 yg berkaitan

8mo trước

sy rasa ikut bdn masing2 juga. tipu la klu tak rasa sakit lngsg, tmbh2 lps major surgery. ada la sikit2 ngilu masa 1st time turun katil dan buka tiub kencing. tapi lepastu pergi mandi, urus bby alhamdulillah dipermudahkan.

rsenye dlu dpt paracetamol je.. tp sy dah hbis bius sy g toilet pun sndr2.. turun naik katil cam biase.. sakit tu mmg sakit tp bleh tahan lg la.. tiap org lain2.. ade yg btul rse sakit smpi x bleh bgun.. ade yg ok je..

8mo trước

pedih ckit je sis.. tp kejap je.. hehe.. xpe.. bleh je tu.. jgn rsau.. slow2 bgun.. ampu perut.. mntk tlg spe2 tlg awk bgun.. nnt lme2 ok da.. cuma jgn lasak2..