Selamat Bersalin

Alhamdulilah.. Selamat lahirkan anak perempuan.. Seberat 2.8kg.. Pada pukul 3pg tadi.. Setelah berhari menahan sakit.. Akhirnya.. Sakit yang berbaloi.. Alhamdulilah..

30 Các câu trả lời

Alhamdulillahh.. tahniah sis.. selamat merasai sendri pglaman bergelar ibu.. pengalaman yg sgt berhrga bg wanita seperti kita 💪🌷💞😊

Alhamdulillah..tahniah..teringin jgk bby girl lg..ramai dh bby boy

Alhamdulillah.. Tahniah sis. Jaga diri, selamat berpantang ☺️

Alhamdulillah. Semoga sis berpantang dengan tenang. 😘😘😘

Alhamdulillah,Tahniah smoga ibu dan anak sihat walafiat. Amin

Alhamdulillah .. tahniah sis.. selamat berpantang 😊

Alhamdullilah... tahniah... sakit mama die hilang tgk baby...

4y trước

Terima kasih.. Betul tu.. Hilg sakit tgk ank.. Lupe dh segala sakit koyak bgai..

Alhamdulillah... tahniah sis n selamat berpantang ☺

Alhamdulillah sis, tahniah. Selamat berpantang 😘

Alhamdulillah tahniah dan selamat berpantang sis..