Due 22/9/24 alhamdulilah.. dah selamat bersalin 3/9/24

Alhamdulilah... saya dah selamat bersalin secara ceaser pada 3/9/24 start blood pressure tinggi masa 37 weeks doc pantau bacaan bp 24 jam tak turun dan ctg baby tak cantik doc plan ceaser utk selamat ibu dan baby... masih di hospital sbb doc nak pantau bacaan bp lagi doakan saya dipermudahkan urusan dan bacaan bp kembali normal insyallah dan semoga urusan ibu-ibu menunggu hari bersalin dipermudahkan juga #babygegurl #2.86kg #37W3D

10 Các câu trả lời

Alhamdulillah tahniah n slamat berpantang sis,,, due saya 3 hari lagi 10/9 ni tapi baby tak nak kluar lagi ... mybe masih syok kot dlm prut mak dia ni haa... cun due nanti serah diri ,, doakan saya n baby supaya d prmudhkn urusan ya .. tq !!🫰

Tahniah sis selamat berpantang. Saya 26/9/2024. Gi hospital doktor suruh beranak time 36w6d. Mula2 plan nk normal tp stuck bukaan 4 cm dari 12 tgh hari smpai 11 malam. Proceed czer je la 😭

2t trước

knpe kena awal sis ?

congrets mummy ...saya pun 22/9 due tapi baby belom bg tanda ii nak keluar masih seronok main kat dalam perut..puas dh pujuk masih x mau keluar..

Tahniah sis selamat berpantang.. saya due 21/9/24.. masih belum ade tanda lg nk bersalin.. baby masih dlm perut lgi kot😅😅.. hehehe

2t trước

due kita sama sis , baby pon masih suka duduk kat dalam . hari2 pujuk keluar awal sebab dah tak larat nak bawa perut

Due kita sama.. Cuma tanda2 agak kekeliruan, sakit tulang2 bawah semua.. Tapi tak tahu skit nk beranak mcm mne 😂.. Frist baby

tahniah & selamat berpantang sis , due kita sama tpi bby masih seronok di dlm perut lgi hehehe. 😆😆

2t trước

baby belum nak keluar to tengah happy dlm perut mommy..

tahniahh sis selamat berpantang😍 sye due 28/9 tpi baby masih Happy duk dlm perut lgy huhu

tahniah sis, selamat berpantang,due Sya 24hb..

tahniah sis .. selamat berpantang

tahniah sis..slmat berpantang