Sy muntah setiap kali makan vitamin yg di bekalkan oleh klinik ibu & anak. Adakah ibu2 lain yg ada masalah seperti sy..?

Alah dengan vitamin yg doktor bagi.Sy akan rasa mual2 & tiba2 muntah setiap kali sy ambil pil vitamin tu. Apakah penyebabnya..?

2 Các câu trả lời

Normal sis. Nak makan sikit dulu. Sy sebelum makan vitamin klinik bagi. Sy sarapan ringan. Minum air panas. Makan roti. Baru makan vitamin. Even mereka kata elok makan 30min sebelum makan atau 2 jam selepas makan. Sy fikir aslkan sy makan sudah. 🤭

5y trước

Oh,normal ke..? Ok tq sharing. 😘

Bole minta tukar vitamin lain kalau makin teruk muntah.. Kena jumpa doktor dulu..