Alhamdulillah 👶🏻 (11/7/2020)

Akhirnya keluar jugak awak 😍 2 malam tahan contraction, macam nak mati je rasa sbb asyik nak meneran je, keluar jugak awak 10/7/2020 pukul 2.54am. Lebih sehari je due awak yunk. Lahir2 pun tak nangis sangat. Tak kuat merengek pun. Alhamdulillah 😘 #3.26kg #babyboy

Alhamdulillah 👶🏻 (11/7/2020)
171 Các câu trả lời

Tahniah sis...best nya dpt bleh jmpa bby...sis dlu bby songsang kn...mggu ke berapa ye bby dh ubah kdudukn normal...sy misi check perut katanya kpala budak dh msuk laluan dh...

3y trước

Tahniah