Alhamdulillah 👶🏻 (11/7/2020)

Akhirnya keluar jugak awak 😍 2 malam tahan contraction, macam nak mati je rasa sbb asyik nak meneran je, keluar jugak awak 10/7/2020 pukul 2.54am. Lebih sehari je due awak yunk. Lahir2 pun tak nangis sangat. Tak kuat merengek pun. Alhamdulillah 😘 #3.26kg #babyboy

Alhamdulillah 👶🏻 (11/7/2020)
171 Các câu trả lời

selamat berpantang...doakan saya dapat baby boy jugak yea...sya sedang menghitung hari🙈

4y trước

Aamiin tq 💕

Tahniah sis..... Slmt berpantang ya... ☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️

Tahniah..nak tanya hospital kerajaan suami belom boleh teman lagi ke?

4y trước

Slyg belum boleh lagi cuma masa register, azan, discharge suami boleh je naik atas kejap

Alhamdulilah tahniah sis, Smga Turn sya plak di kurniakan Rzki Zuriat Aamiin

4y trước

Aamiin 😊

Wah sis , dah bersalin. Tahniah 💕 Semoga bby membesar dgn sihat.

Ehh. Sma birthday dgn acik le.. Wlcom syg... 😘😘smga mmbsar dgn sht.

4y trước

Tq 🤭

Alhamdulillah tahniah sis, 😊 smoga sis and baby sihat selalu...

Alhamdulillah.. Tahniah sis. Sy pun tgh menghitung hari, due 21/7 ni 😁

4y trước

Semoga dipermudahkan 🤗

Suami boleh teman tak kak?masa bersalin ada waktu lawatan ke

4y trước

Ok kak

Jangan dipuji sangat..klw dia dh meragam nty..serba tak kena semuanya.

4y trước

Huhu tu laa 😆