Alhamdulillah 👶🏻 (11/7/2020)

Akhirnya keluar jugak awak 😍 2 malam tahan contraction, macam nak mati je rasa sbb asyik nak meneran je, keluar jugak awak 10/7/2020 pukul 2.54am. Lebih sehari je due awak yunk. Lahir2 pun tak nangis sangat. Tak kuat merengek pun. Alhamdulillah 😘 #3.26kg #babyboy

Alhamdulillah 👶🏻 (11/7/2020)
171 Các câu trả lời

Alhamdulillah tahniah Puan As dan pasangan .. Selamat berpantang dear. TQ sbb rajin komen dan beri feedback utk setiap persoalan kami jd kami ingt Puan As. 😘😘😘

4y trước

Tq 💕