Alhamdulillah 👶🏻 (11/7/2020)

Akhirnya keluar jugak awak 😍 2 malam tahan contraction, macam nak mati je rasa sbb asyik nak meneran je, keluar jugak awak 10/7/2020 pukul 2.54am. Lebih sehari je due awak yunk. Lahir2 pun tak nangis sangat. Tak kuat merengek pun. Alhamdulillah 😘 #3.26kg #babyboy

Alhamdulillah 👶🏻 (11/7/2020)
171 Các câu trả lời

Maa shaa Allah. SubhanAllah. Alhamdulillah. AllahuAkbar. Mabruk Puan & Suami atas pengorbanan dan perjuangan dalam melahirkan seorang khalifah. Moga anak yang dilahirkan bakal menjadi penyambung mata rantai perjuangan Rasulullah serta menjadi Qurratu A’ayun (Penyejuk Mata) kepada kedua ibubapa nya 💞 ‎بَارَكَ اللهُ لَكُمَا فِي المَــوْهُوْبِ لَكُمَا، وشَكَرْتَ الوَاهِبَ، وبَلَغَ أَشُدَّهُ، وَرُزِقْتَ بِرَّهُ Tahniah sekali lagi Puan & Suami saya ucapkan. Semoga Allah kira setiap peluh dan pengorbanan puan sebagai pahala jihad. In shaa Allah. Sakit dan pengorbanannya ini yang Allah kiranya sebagai jihad seorang ibu melahirkan seorang khalifah-Nya 💞 Selamat berpantang puan bersama babyomeyyyy 👶🏻💞 Doakan saya dikurniakan rezeki seperti puan juga 🥰

4y trước

Aamiin in shaa Allah 💕