terlebih air ketuban bahaya tak ?paras 7 tapi dktor cakap xbanyak tak sikit jangan risau

air ketuban

2 Các câu trả lời

7 tu sikit, bukan banyak.

3mo trước

dr kira guna teknik "single deepest pool" . 7 kira okey je . kalau banyak sangat (untuk teknik ni) mesti lebih 8 atau kadang mencecah 10. sepatutnya nak confirm, dr kena kira AFI . guna teknik AFI ji dr kena kira dekat 4 quadrant perut . bila total kira guna AFI ni dapat lebih 22 baru dikira banyak. biasa yang memang betul2 lebih air ketuban dan suspect ada gdm tu mencecah 25cm kiraannya . so 7 tu okey je . cukup, tak terlalu banyak pun 🤗

Cuba awak check AFI berapa?

3mo trước

Doktor takde bagi kertas scan atau catit dalam buku ke? Normal AFI 8cm - 25cm. Bawah 8cm between 5cm - 8cm dikira low normal. Betul la kata doktor tu. Tak banyak tak sikit. Masih kategori normal. Awak berapa weeks dah?