Air ketuban sedikit trimester pertama

Assalamualaikum, ada tak momy yg ada pengalaman air ketuban sikit masa 7 weeks? Haritu sy scan baby masa 7 weeks and nampk kantung& heartbeat, tp doc cakap air ketuban sy sikit? risau nya. ada tak tips nk naikkan air ketuban? atau nk share pengalama momy?

3 Các câu trả lời

Hritu sama jugak check kat kk doc kata air ketumban sikit.. lepastu suruh pegi klinik dkt hkl tu check okay jee air ketumban bnyak jee😆

2y trước

Masa tu 7 bulan

sy nk dkt due..ktuban sikit..sy amalkn mnum air kelapa dan mkn tmun cina..alhmdllh naek..ats² org kot..

hi awak, macam mana nk tahu kalau tu air ketumban ye?