Adekah normal

Adekah normal bg org mengandung keluar darah dan scan cume nampk kantong sahaja? 2minggu lepas sy scan dah 5week tp smlm sy check up sbb ad darah cume nampak kantong saje n kantong tak membesa sngt cume 6week sepatotnye dah 7week.. Klau ikot kan haid dah ad dlm 10week keatas.. Tp doc ckp ad lari sikit takleh ikot pade last haid tu.. #ingintahu #firstmom

2 Các câu trả lời

xnormal awak. semasa pregnant xberlaku apa2 spotting / bleeding.. masa scan tu doctor xbg penerangan pape dkt awak ka?

2y trước

Ye betul tak normal. Even spotting on off. Sy pernah ada pengalaman kandungan tak menjadi. Tanda2 dia mcm bleeding spotting on off

biasanya jika scan hnya ada kantong saja .risau awak mengandung luar Rahim..itu pengalaman sy dulu..

2y trước

Awal scan doc kate kantong ad jek sbb bru lagi mungkin tak nmpk bby lagi sbb 5week.. 2minggu lpas tu dtg scan lagi sbb ad darah.. Doc kate kantong tak membesa sngt n masih blom dpt jmpe jntung n bby lagi.. Dok soh dtg minggu depan.. Die kate takleh nak bgtw lagi mcm mane psl bby.. So doc kate klau darah sikit jek masih normal sbb ad org yg still kua darah mase prgnnt.. So just dpt ubat kuar rahim jek untk seminggu lepas tu kene dtg scan blek.. Lagi 2hari.. Harap semua baek² jek..