berapa lama proses keguguran

Kalau masuk hari ni dah 3 kali bleeding keluar darah ketul2.. Tp start smlm rasa sakit perut tu tak terkata.. Tp kantong still tak keluar lagi.. Memang akan ambil masa ke nak keluar kantong tu? #missedmiscarriage #9week

2 Các câu trả lời

saya masatu sebulan juga bleeding, dia taknak turun turun, contraction 2 hari berturut turut, saya tak tahan saya minum air kelapa and nenas muda, esoknya terus keluar seketul, complete

Ya. Ambil masa. Pndai kluar sendiri tu. Be ready ja