Dilema

Ade yg kt sini brkhwin dgn duda? Sy brnikah dgn suami sy duda ank 3.skrg pregnant ank sulong suami tp rsa sedih sngt2.. Prsaan suami nk dpt ank sulong mmg xde excited pun. Mmg sy terasa sngt2. Kndungan dh nk msuk 7 bln.. Brg ape pn sy xbeli lg. Suami mcm endah xendah je. Sampai sy trtnya suami nk ke ank dlm kndungn sy ni.mmg touching sngt pdhal sblm ni sy kuat sy mmpu tempuh ape yg brlaku dpn sy tp bile mlibatkn bby dlm kndungan tu sy jd lemah sngt2.. Sy prlukan nsihat dan sokongan ahli dlm ni. Trima ksih.

38 Các câu trả lời

sabar ye sis insyaallah lpas bsalin mgkin suami sis akan gembira lpas tgok muka anak dia..sis jgn stress2 n jgn bersedih sbb bby kat dalam tue pon akan rasa bila ibu dia bersedih n tak bgus untuk bby...

Mmg ade laki yg xreti nk express feeling dy..sm mcm hubby tp sbnrye dy hppy je.cume xmcm kite yg mak mak ni excted msti nmpk ketara hihi.tp bile dh kuar bby elok je lyn siap nk g kj xsmp ht tgl ank🤣

Bagus sis. Kena kuat. Tp mungkin juga suami sis jenis yg xcited tp tak pandai nak tunjukan perasaan tu. Anak dia dgn xwife tu mmg dia syg...nanti baby keluar dia lagi la syg

Sy alami..dgn duda ank 1... Dia ckp dia hnya syg stu2nya ank dy dgn ex wife.. N lngsung xpduli kndungn sy.tp xpe.. Sy tetap akn jga n besrkn ank ni...wlupun sendiri

5y trước

Aamiin...trima kasih awk😊

Sy kwin ngn duda tpi tkde ank... Alhamdulillah slps sthun kwin kmi dikurniakan seorg cahaya mata 😘Try slowtalk ngn husband... tkut2 dy ad problem ke...

Tak semua lelaki show die punye excited..ade yg nmpk smbil lewa tp sbnr nye die care.. cube la luah kt suami.. insyaAllah die memahami..

Kalau macam tu..awak minta duit kat dia awak beli je barang baby..skrg memang mereka macam tu..klau dah lahir nanti ..melekat terus..

Sabar sis..mmg lelaki mcm tu..bukan x peduli..tp mmg stail dorang mcm tu.😅nnt bila da lahir dorang la paling excited.

Sabar saja sis, mungkin suami sis tidak tunjukkan di depan sis tapi dalam hati suami sis yg paling happy.

InsyaAllah dipermudah segala .. Masing2 ada ujiannya ya.. Tabah ya..