risau mcm nk bersalin ank sulung

Ade x sesape ibu yg mengandung jarak 5tahun dari ank yg sulung...cmne ek bila bersalin tu..ade mcm ank sulung tak??

53 Các câu trả lời

Saya. Ank sulung 6 tahun skrg. Skrg ngndung dh 31week's. Dlu ank sulung mcm xske ada adik. Skrg mcm dh ske. Ckp aja nk bg adik kt org. Dia nangs..

Anak no 3 dan no 4 saya ni jarak 12 tahun. Terasa macam anak yg pertma saja. Nak push baby pun dah lupa, tapi nurse ingatkan dalam LR nnt... Moga dipermudahkan ya sis...

Saya jarak 5 Thun skrg mgdung ank no.2..31w 😊teruja dia tu mcm ank sulong,xtahu la mcm mna bersalin nti hope dpt salin normal sbb yg sulong czer..😙

Sy ank 1 , 2 dan 3 pon jarak 5 tahun smua.. Mmg mcm ank 1st takot die.. Tp sakit brsalin masing2 x sama.. Ada yg cpt ada yg lmbt.. Jahit tu mmg kena😑

😂🤭🤭Saya beza 8 thn jaraknya.. Alahai.. Macam nak lahir anak sulung pula.. Tp ni dah kali. Ke 3 czer.. Doakan dipermudahkan.. Due 13 Feb 201l20

Saya beza anak sulung dengan yang kedua 10 tahun. Bagi saya sakit bersalin kurang sikit dari yang sulung. Anak no 2 sekarang baru 4bulan.

lain org lain.. saya dulu beza ank sulung dgn no 2.. jarak 5 taun..tp bila bersalin kn yg no 2 tu..mudah n senang sgt. lg la bby klua 3.9kg...

5y trước

hhaaha..alamak..xde tips la yunk..mybe sis keje bnyk berjlan tu yg senang kot beranak

Saya jarak 7 tahun. Memang ni nanti mcm lahirkan ank pertama sebab terlalu jauh jaraknya 😅 semoga dipermudahkan segalanya sis.

Kite megandung jrak 6thn,skrng bru 16week...trfikir jgk bile bsalin nt mcm mane ye..tkt pn ade sbb jrak dgn ank sulung jauh sngt

dh prnah lalui nya sis.. ank ke 3 jarak 6 thun .. mmg mcm brslin bby first.. tp kekalkan brdoa smoga d prmudahkan ye sis.. Aamiin