Jarak hamil dan luka

Jarak hamil dgn ank kecik 7 thn, agk2 brsalin nnt kan da koyakkan mcm ank sulung ke?

7 Các câu trả lời

Sy ank 1st boy berat 3.5kg jarak dgn anak 2nd 8thn girl berat 2.6 koyak tmpt yg sama tanpa d gunting😣😪..ni bulan 2 nanti serah diri klo blm tanda2, trima jer la hakikat biar x rela nak laluinya skali lagi..rezki dri thn 2019😅

5y trước

Smoga dpermudahkn urusan awk jgk..

Mcm saya kena jahit. Sebab nurse ckp jarak jauh. Jarak anak first dgn second 5 tahun. Nurse ckp dia jadi mcm laluan nak bersalinkan anak pertama. Kiranya mcm tertutup lah gitu.. Tapi mudah mudahan urusan awak dipermudahkan ❤

5y trước

Takpe. Mudah mudahan. Inshaallah. Nurse tu pesan, jarak 2 tahun pun dh ok.

Saya pula jarak 8 tahun..skrg saya amalkan vco...harap dpt membantu semasa bersalin nanti..papepun bnyk berdoa semoga dipermudahkan segalanya..aaminn

Sy sama je.. Kne jahit gak😂😂..

Ikt cra teran dan size bby

Saya jarak 11thn x tau camne

Ank sya yg no 3,3.2kg..