31 week

Ade tk kt sini bersalin kandungan 31 week 4 day

32 Các câu trả lời

sy 31 mggu 4 hari dh 3 hari dlm wad sbb darah tinggi kaki tangan bengkak truk & urin kotor 2++ ..besok result urin dan darah klua penentu smada bsalin awal atau boleh tambah lg beberapa minggu bergantung pd tekanan darah smua tu risiko pd baby dan ibu..doakan sy smua ye mommy2 smua supaya smuanya dipermudahkan ..sy x sdia lg nk bersalin awal nak2 bersalin secara paksa😢

3mo trước

smoga di permudahkan sis

sy 31 weeks,baby duduk atas lg,,,semoga di permudhkn bersalin semua ibu2🤲Aminn

3mo trước

aamiin2 semoga di permudahkan sgala urusan

saya 31 weeks 3 hari, 2 kali dah masud wad sebab kencing kotor.kali kedua masuk wad sebab ada lendir dan contraction..tak tahu lagi keputusan macam mana..agak2 contraction ni akan berlaku sampai bila..sebab kalau bolh,nak baby lahir cukup bulan

3y trước

macamana mama?dah bersalin ke

sy harini kandungan usia 31w 4 d.. alhamdulillah aktif sgt. doakan sy dan bby sihat2 selalu.tq. aminn. amin amin.

8mo trước

sy Harini dah 31week dh Alhamdulillah moga kita semua dipermudahkan utk bersalin Aamiin 🤲

Saya dulu anak first ketuban pecah 3hari berturut , doc suntik ubat matangkan paru2 2hari besok tu trus bersalin normal , tapi anak kuning je teruk tu yg lama kat hospital . berat baby semua okay 2.4kg . Ikutkan doc lepas suntik tu boleh balik lambat lagi bersalin , last2 anak nak keluar juga awal kan 😆 ..

sy arini 31week 4hari..hari selasa kne rujuk doc pakar..mnentukn samada kne induce bsalin awal..huhu gdm on ubt.

2y trước

Sy pon gdm. Da dpt tarikh msuk wad da

saya pon risau je ni skrg 31mnggu 4hari.. takut beranak awal sbb mak mertua ckp perut dh jatuh sngt😂

3mo trước

aa.. sama sis .. mak mertua saya pun ckp bnda yg sama ... saya 31 week jugak... perut pun asyik mengeras !!.. ghisauu!!..Apa² pun smoga kita smua d prmudhkn urusan brsalin nanti .. Amin!!

sy 34 minggu dah bersalin

3d trước

sis pksa besalin ka taw cm na.. .takut lr ank ke 3 ni cm lain skit dry sblum² nir.skrg da kerap mengeras,sakit dari depan p belakang hope cma contraksin tipu²

sy 31 week bby kerap mengeras, dan terlalu sakit sy nak menahan..kncing tak lawas..bile bby mengeras sy nak terkncing..pdahal bru jee g buang air..smpaii sy ssah tido..disbb kan bby mengeras..🥺🥺pregnant twin

8mo trước

cmna nak tahu perut tu mengerass

Saya 31weeks 2days kepala baby dah turun bawah and selalu jugak keluar darah

2y trước

saya pun sama ,klu macam nie maksud bersalin bila bila ke?