BERAT BABY 31 WEEK

Hi mommy, boleh tahu berapa berat normal baby untuk 31 week? Normal ke 1.8kg kandungan 31 week ni?? Kecik ke besar? Boleh share pendapat tak??

8 Các câu trả lời

Saya pegi cek kk doc cakap besar. Pastu kena refer hosp. Hospital cakap tak besar pon, mmg ikut growth chart. Jadi normal aje tu sbnarnya.

saya baru scan tadi di KK. 31 weeks, berat baby 2.1 kg. tapi dr kata okay ja. masih normal.. haa risauu pulak

Sy xpasti berat tapi semalam check up 31w berat baby 1.8kg, doc kata normal

Saya 31 weeks pun berat baby 1.88kg. Dr cakap okay ni normal dah. Alhamdulillah

dktr ada cakap apa2? klu takde means normal.

Saya 32 weeks, 1.9kg doktor cakap okay

sya 32w berat baby 1.8kg dr kata ok normal

31w,1.7kg.. Dktr ckp brt baby ok..