Mengandung tp period

ade tak yg ade pengalaman period masa mengandung? saya mengandung 7 minggu.. tp period dtg on time mcm biasa..

15 Các câu trả lời

Sy period tk pernah regular since umur 15, kdg dlm staun dtg 2-3x je.. Sbb da biasa period mcmtu, ada skali tu sy period lama, 23ari period, brenti 6ari, period lg 2-3ari, brenti lg, period lg 10ari, ttbe sy pengsan kt tmpt kje.. Rupanya sy pregnant 20weeks and period tu doc ckp bukan period tapi bleeding sbb baby tak stable.. Alhamdulillah bby kuat now dah 32weeks..

Yup pernah..masa tu sy xtau sdg pregnant. so layan je la period.sbb mmg period x teratur. tp period kejap je sehari cmtu. senggugut sakit drpd biasa. bila dpt tau pregnant doc scan ada 2 kantung. lg 1 dah kosong. doc ckp maybe kantung lg 1 tu kosong time period sehari tu..huhu..kalau was2 sis g check dgn doc k. take care.

Sis pergi check doktor untuk confirm kan itu darah apa. Ada kes orang kampung saya, dia period macam biasa setiap bulan. Tak sedar pregnant dah 6 bulan. Sedar perut besar je

doc kan dah pesan, kalau ada keluar darah even 2-3 titik pun terus ke hospital. lagi² darah fresh warna merah. takde istilah period waktu hamil sis.

.orang tua2 cakap tu bunting pelanduk..memang period tiap bulan..kalau doktor dah sahkan memang mengandung, alhamdulillah..cuma lebih berhati2..

Ada je kwn saya period tiap2 bln, bila ada hari tu dia mual2 dan demam. Pergi cek doktor sekali dia pregnant 5 bln...

5y trước

Tak pasti la plk, tapi tgk dia muka mmg pucat lesu...period dia mmg teratur 5/7. Blh tahu dia preggy pun sbb dia demam selama seminggu sampai perut kejang2 jmpa doc, doc pegang perut dia nampak tegang dan bulat terus doc kata nak scan.

Kalo period time mengandung Ade senggugut x?nk tny pengalaman org yg mengandung tp period tetap on mcm biase

Sis dah jumpa doktor ke? Sbb tu bkn period tu. Tp bleeding. Better cek doktor

5y trước

aamiin..

Sis boleh sy Tau keadaan sis skrng mcm Mana? Sy pon mengandung tp period jg. Dh 9 minggu

4y trước

Period macam biasa ke?senggt tak??

Hi sis sy mcm sis. Period tapi check upt double kabur. Pregnant ke ya? Penuh juga pad