Ada tak mak2/ibu2 y Ada pengalaman haid tp mengandung?

Boleh ke jadi org tu mengandung tp dia period mcm biasa?

2 Các câu trả lời

Boleh sis..member sy period mcm biasa. Tp bla p check dh 2bln lbih. Mksudnya slma 2bln dia period tu dia ngandung. Alhamdulillah..xde pape selamat.

saya sis, dari kandungan 6weeks sampai 34weeks sekarang tiap bulan haid mcm biasa. kdg berketul2, kdg pekat hitam mcm haid biasa. Ni tgh taip ni, tgh dtg haid.

3y trước

Mcm bila buang air kecil tu kan, bila kencing kekuar sekali tak darah? Sy tgh pregnant keluar darah mcm period. Tapi tak banyak. Mula2 coklat dgn merah pekat.