Mengandung tp period

ade tak yg ade pengalaman period masa mengandung? saya mengandung 7 minggu.. tp period dtg on time mcm biasa..

15 Các câu trả lời

xde istilah period masa mengandung sis tu bleeding elok jumpa doktor

Kne g check... Mna leh Tau dlm jadi APA. Syg Anak Kena p check

Sis pregnant ke tpi period?

... Better sis p klinik..

Saya perna macam tu last2 kena kandungan luar rahim..bby tak dpt mmbesar tapi kwn sya tiap2 bulan dtg haid masa pergy skng ank umr da 7th ..lain org lain rezki nya.. semoga semuanya baik2 sis😊

5y trước

apa tanda2 mengandung luar rahim sis?