Hb turun 9.6

Ade sape2 y blh tlg snaraikn mknan or mnuman y percepatkn hb naik?? Sbb dktor bg 2week lg...sy kncing mnis...cucuk insulin...jd nk kne brsalin awl...tp dktor suh hb naek dlm mase 2mnggu....help meee kakak2:'( #firstbaby #ingintahu #bantusharing #seriusnanya #pleasehelp #pregnancy

1 Trả lời

jambu batu hati ayam Bayam merah kerang lepastu kalau ad mkn ubat tmbh drh tu masa mkn ubat mnum dgn air oren sunquick tanpa gula..amalkan hri2

3y trước

trime kasih sgt2