sembelit

Mcmane ye nak elakkn sembelit?sy skrg Berpantang Hari y ke 42..da nak abes pantang..ade beli jugk ubt cairkn najis..tp berkesan time tu jela.bukn utk jangke Mase y pnjant..tkkn nk bergantung pade ubt je kn...pastu esok luse nk buang air besar sembelit lg. Susah najis nye nk keluar sbb besar.buang air bsar pon 2 Hari sekli .kadg 3 Hari sekli..walaupon da Hari y ke 42 still fobia lg nk buang air sebb sembelit ni la.mase bersalin Ritu normal n bawah ade jahit skit..tp Luke bwh tu da baik da sebb tk rase sakit dah..ade sesiape bole tlg sy tk.atau pon bg idea sape2 y penah alami sembelit mcm sy ni..

3 Các câu trả lời

saya pernah alamai macam sis..sakit tuh...sis blh try makan ostematrix dan alfafa dari shaklee alhamdulillah sgt menjadi dgn saya https://kaksyu.wasap.my/

Sis try makan papaya.. mmg ubat untuk sembelit.. caffeine pun boleh.. mungkin sebab tu lah masa dalam pantang kita digalakkan untuk minum kopi..

5y trước

Minum coffee la ye maksud awk?ok2 tq ye...papaya tu de makan jugak..

makan buah oren