Memantau keluaran darah beku?

Adakah terdapat pengeluaran darah beku?

4 Các câu trả lời

Semasa kekuguguran (umur 13 minggu) tiada darah beku keluar, starting with spoting ja, once dia start sakit, dalam 3-4 jam pertama keluar ketulan serupa paru² & hati ayam bercampur dan ada sedikit daging berwarna putih (macam isi ayam), kurang sejam keluar sesuatu berbentuk kantung dalam mcm isi hati ayam luar dia mcm kulit ayam. so once kantung tu keluar terus bawa ke emergency dep hosp utk confirm & check keadaan rahim

baik follow up dgn hospital. sbb mereka akn scan utk chk dh abis keluar ke blum

Masih keluar tapi x sebesar sblom dokter tarik kantung keluar

ni dikira gugur ke? still confuse

2y trước

bius separuh badan... tak sakit pun masa operation... cuma lepas hbis bius, belakang agak cepat lenguh je