ada darah beku adakah normal??

haritu p scan , doc ckp ada drah beku sikit. tp x berbahaya katanya.. spa pnh mcm ni ? normal ke . mgdung ada darah beku sikit ...

7 Các câu trả lời

sis berapa bulan ya? saya Pon ada kuar mcm darah beku sikit..kdng keputihan ada warna merah..tp bukan keluar banyak dia mcm sikit2..baby gerak aktif..

kena banyak bergerak sis. tak boleh duduk saja. memang mana² pregnancy ada risiko utk ada darah beku. yg penting kena sentiasa bergerak

3mo trước

okey sis👌

Saya pun ada darah beku dlm perut. Pernah keluar darah beku jenis ketul. Tak sakit cuma takut tengok

brp minggu sis?? saya pun ada hari tu ... masa tu 6weeks ..

darah beku belah mana tu sis?

Darah beku dkt mana tu sis?