Hye.

Adakah sesuai susu karihome untuk ibu mengandung? Ada tak ibu mengandung kt sini mengamalkan susu karihome?

Hye.
32 Các câu trả lời

Rasanya susu karihome untuk ibu hamil sis. I tak pernah nampak lagi ada orang bagi baby dia susu ni. Sebab rasanya memang mostly yang beli pon yang pregnant. So susu karihome untuk ibu hamil memang ya, untuk baby tak pasti lah sis.

Ramai sangat share and suggest susu karihome untuk ibu hamil tau. Saya ni pon tengah pregnant anak first ramai suggest consume susu karihome untuk ibu hamil ni tapi untuk baby i rasa tak bagi kot sebab macam tak susai je lagi

Sedap tau karihome untuk ibu mengandung ni. Haritu I pernah try minum kawan bagi and anak dia pon dia bagi minum karihome untuk ibu mengandung ni sebab susu kambing katanya. Tapi anak dia bukan baby lagi dah lah haha

Ada nephew I minum jugak even susu kambing karihome untuk ibu mengandung. But nephew i dah besar sikitlah bukan baby dalam 6 tahun macam tu. Tapi rasanya focus dia memang susu kambing karihome untuk ibu mengandung.

Hi sis. Setau I, susu karihome untuk ibu mengandung. Rasanya ada juga untuk anak-anak kita minum sebab susu kambing susu yang terbaik untuk minum. Tapi rasanya memang karihome untuk ibu mengandung fokus utama dia

I nak follow jugak questions ni. Sebab selalu nampak orang share susu karihome untuk ibu mengandung je. But tak tau is it okay to give baby kan since selalu orang highlight susu karihome untuk ibu mengandung je

Susu karihome ad pelbagai peringkat.utk ibu,utk bby.jgn la p campur yg ibu punya bg ank..sbb yg ank punya ad je...tp ank sy sblom nie xsesuai susu karihome..sbb jd sembelit..susu snow je ok.dia berak ok...

Saya nampak ramai share dekat fb yang susu kambing karihome untuk ibu mengandung and ramai share positive feedbacks. Tak tau pula susu kambing karihome untuk ibu mengandung ni baby pon boleh minum ke eh?

Hi awak. Kita ambil susu karihome untuk ibu hamil ni sebab pregnant and ramai suggest. So far kita minum susu karihome untuk ibu hamil ni tak ada problem lagi but tak sure boleh ke tak bagi baby minum

Eh boleh ke karihome untuk ibu mengandung ni bagi baby? Macam tak pernah dibuat orang je lagi. Takutlah nak bagi baby consume karihome untuk ibu mengandung ni sebab takut badan baby tu tak boleh accpet pulak

4y trước

Karihome ada stage jugak utk baby la. Bkn org tua je boleh minum