Hye.

Adakah sesuai susu karihome untuk ibu mengandung? Ada tak ibu mengandung kt sini mengamalkan susu karihome?

Hye.
32 Các câu trả lời

Karihome ni banyak peringkat; ada khas untuk preggy mommy, khas untuk baby ikut stage, untuk dewasa dan kanak2 7y++. Macam dalam gambar tu untuk dewasa & kanak2 7 tahun keatas dekat tin tu pun ada tulis. Banyakkan buat research rajinkan membaca 🥰 Jawapan untuk soalan sis ni: boleh minum. Susu apa pun boleh minum elakkan yg ada gula tambahan. Dutch lady kotak tu pun boleh, beli yg low fat. HL pun boleh (pakar pemakanan bagitahu) jgn ambil yang berperisa sebab ada gula tambahan. Asalkan mommy2 boleh minum takda apa masalah shoul be okay 🥰

3y trước

Hi sis. Boleh ke minum yg utk dewasa dan kanak2 colour biru tu walaupun sy mengandung? Dh terbeli tp tak mnum lg 🤭hehe

Haritu saya ada nampak ada mummy ni bagi baby dia susu kambing karihome untuk ibu mengandung ni. But dia tak bagi banyak lah macam beberapa teguk je. Baby dia mcm bawah 4 bulan mcm tu. But depends lah kalau rasa okay nak bagi susu kambing karihome untuk ibu mengandung ni dkat baby boleh je kot but jangan byak lah kan

Kan dia kata utk ibu ngandung..dtg mane pulak utk baby nya??org yg komen ni pon..kan pening pulak kepala org yg bertanya soalan ni kang😂😂😂 Puas ku belek soalan dia..takde pulak bangkit pasal baby,aduhaiiiii lawakkkk😂😂😂 Boleh sis..sy pon amalkan susu tu time preggy. 🥰

4y trước

😂😂😂tulah yunk..puas ku memikirkan..kesian dia kan tanya soalan lain,org balas lain..😂😂😂

Setahu sya susu karihome ni mmg utk orang mengandung..cuma sya belum lgi consume mnum susu ni,nanti la dekat 8 ke 9 bulan gitu baru beli....tapi sya pening la,bila ada org komen sebut pasal baby..walhal dlm soalan dia ni tak de pun bangkit pasal baby😅😆

Aaah sis. Susu kambing karihome untuk ibu mengandung. Tapi rasanya boleh je yang tak mengandung minum juga sebab banyak khasiat dia. Saya pon guna susu kambing karihome untuk ibu mengandung ni sis. Alhamdulillah berjalan lancar je sepanjang saya mengandung.

Untuk langkah berjaga-jaga, I rasa baby tak payah lah dulu bagi minum ni susu kambing karihome untuk ibu mengandung. Ye lah. Nama pon susu kambing karihome untuk ibu mengandung kan takut bahan dia khas untuk ibu mengandung je tak sesuai untuk baby lagi

Baby tak sure lah awak boleh tak consume susu karihome untuk ibu mengandung ni. Tapi kalau dah besar sikit boleh kot even macam ramai kata susu karihome untuk ibu mengandung kan, but kalau budak dah besar sikit boleh kot consume sebab susu kambing kan

4y trước

Karihome ada yang untuk baby,dia ada yang stage from newborn apa semua. Saya tahu sebab hanis zalikha bagi susu jenama karihome kat yusuf

I kurang sikit minum susu karihome untuk ibu mengandung ni dulu sebab I tak boleh telan susu dulu. But haritu ada kawan I offer susu karihome untuk ibu mengandung ni tetiba okay pulak haha . Cuma memang tak berani lagi bagi baby minum ni

Hmm saya tak tahu pula susu karihome ni baby pon boleh minum. Ingatkan hanya untuk ibu mengandung je sebab selalu nampak orang iklankan susu karihome untuk ibu hamil. Kawan-kawan yang pernah minum pon kata susu karihome untuk ibu hamil.

Hi awak. Yang saya tahu susu kambing karihome untuk ibu mengandung. Tapi saya pernah baca jugak ada yang bagi dekat anak dia cuma tak pasti dari umur berapa boleh minum . Sebab susu kambing karihome untuk ibu mengandung biasanya kan.