Hye.

Adakah sesuai susu karihome untuk ibu mengandung? Ada tak ibu mengandung kt sini mengamalkan susu karihome?

Hye.
32 Các câu trả lời

Kalau bagi seteguk dua takpe kot susu karihome untuk ibu hamil ke baby kita. Teguk yang lain kita lah habiskan hehe. Janganlah bagi secawan penuh susu karihome untuk ibu hamil ni ke baby kita

Karihome untuk ibu mengandung sis. I tak pernah dengar lagi bagi baby. Sebab susu kambing ni memang bagus untuk ibu mengandung kan. Jadi memang rasanya karihome untuk ibu mengandung sis.

i repeat dua tiga kali baca soalan you sbb tgk komen2 dorang 🤣 you tanya sesuai utk ibu mengandung tak but why ckp pasal bagi utk bby 🤣 tak faham

1y trước

tu la aku pm ikut pening

Sis susu karihome untuk ibu mengandung je rasanya. Tapi sebab susu kambing kan, rasanya boleh je budak minum cuma tak tahulah dari umur berapa bayi boleh minum sis.

Ya untuk ibu mengandung boleh.. klu untuk baby pun ada juga.. tapi bkn yg ni.. klu anak sy skrg 6 bulan pakai yg ni.. utk stage 2.. sebelum ni dia pakai stage 1..

Bukan ke susu karihome untuk ibu mengandung sis? Boleh ke bagi baby minum? Sebab pernah tanya orang yang jual ni dulu, dia kata susu karihome untuk ibu mengandung

Soalan tnye pasal susu untk ibu mengandung , tp komen byk psl bg kt baby 🤣 ada yg tk faham soalan ke 🤣

4y trước

Kan😅😂😂

sy minum dr 1st trimester sampai skrg dah 36weeks. alhamdulillah okay. tiada masalah apa2 . bagus utk yg sembelit 😂

1y trước

Sy perasan Anak punya sistem imun sgt kuat. Tak mudah sakit. Sedgkan sy jenis kurg zat, imun lemah dan mudah sakit. Tp sy minum juga susu kambing pure. Pgi kari home, sebelum tidur susu kambing ori tu

Pening baca komen hahahahaha. Pening lagi orgbyg bertanya 🤣

4y trước

Kan😂😂

ada pernah baca..dorg kata bgs..mana beli susu ni awk..sedap tak

5y trước

Kat guardian ada