Susu kambing

Adakah sesuai mengamalkan susu kambing di awal kehamilan? Saya ada baca susu kambing tidak sesuai bagi sesetengah ibu mengandung dan boleh menyebabkan keguguran. Jika ada yang mengamalkan boleh tau jenama susu kambing apa yang baik untuk di amalkan?

1 Trả lời

Sy tak pasti kalau sesuai atau tidak untuk consume di awal kehamilan. Tapi sy dah start minum time dah 2 bulan. Sy minum higoat sebab tu je senang cari dkt area rumah 😅