saya pregnant anak ke 2..anak pertama baru 6 bulan..kandungan sekarang 4 bulan..hmm rsau tkt pun ade sbb pregnant jarak dekat..mintak semua doa kan sye dan baby selamat dan dipermudahkan ??

Adakah risiko bila pregnant jarak dekat ini..sebab first pergi buka buku pink..dktr India kte..kalo apa2 jdi tanggung sendiri ???

1 Trả lời

Kalau normal tiada masalah kalau czer yang susah tapi normal ke czer ke tetap macam fresh lagi baby rasa macam baru lahirkan anak semalam saya pun sama pengalaman saya normal delivery anak, anak sekarang baru usia 8 bulan saya mengandung 3 bulan.