buka buku pink

Assalamualaikum ibu2 nak tanya selalu ibu2 start buka buku pink berapa bulan kandungan?? Saya anak kedua dalam kandungan ni masih ragu2 dan takot nak buka buku sebab cezer ank sulung.. Genap anak 1 tahun 1 bulan saya preggy anak kedua.. Adakah nurse marah sebab cezer jarak dekat mengandung lagi.. Ada tak ibu2 macam saya.. Meh la share ibu2 punya pengalaman dan ibu2 buka buku semasa usia kandungan berapa bulan??

1 Trả lời

Wkslm. Nk bt mcm mn dh rzeki. Abaikan je klw ada nurse mrh2

5y trước

Tulaa dah rancang pn lekat Allah maha tahu kan sis.. Harap2 saya kuat.. Dan harap3 xdpt nurse yg kuat bebel