Buka buku pink

Boleh ke sy pergi kk terus utk buka buku pink bila da 8 minggu pregnant? Kk bole bg buka buku pink trus ke or dia akan bg appointment date lain juga nanti? Ni my first pregnancy, first tahu preggy pun pergi swasta, tak pergi kk

5 Các câu trả lời

sy skrg msk 7 weeks, sy call kk utk buat temujanji. kk terus bagi tarikh utk buka buku & tarikh utk ambil darah. Nasihat sy jgn call pagi2, diorg bz nk layan. sy call ptg2 sikit, alhamdulillah terus dpt temu janji.

Haritu pergi KK , KK suruh dtg sebulan lagi utk bukak buku pink( mnggu ke 8) , harini ada masa pergi KK xboleh terus buat, dia bg date 2 mnggu lagi utk bukak buku, better call dulu sebelum pergi 😅

Sy dh 8 weeks xbukak buku lagi Sbb sabtu bru nk scan risau pulak first pregnancy nieh

ada kk boleh walk in terus untuk bukak buku, ada kk kena buat appointment.

Boleh call atau walk in untuk dapatkan tarikh temujanji