Pregnant kali kedua

Hai semua ..Kalau pregnant kali-2 nk buka buku pink mcm mana ye??sebab jarak ank prtama ngn ank kedua 6tahun..perlu bawa dokumen apa n perlu bawa tak buku pink lama ??

2 Các câu trả lời

Call kk mintak tarikh temujanji sis . Rasanya sijil nikah pun dorang nk . Before 12 minggu buka buku pink

1y trước

klau tkde salinan sijil nikah mcm mna ..sbb trtinggal kt sarawak hri tu ada urusan lupa nk bwa balik jb .. i mean klau bawa ic suami istri je ..

kena bawak buku pink y pertama..sis dh brp week dah scan ke

1y trước

ooo ..baru prgi scan tdi kt klinik baru 8week ..doc suggest prgi buka buku pink tepat week ke-12 jgn taguh sbab sng dpt tarikh mnum air gula ..