nak tanye..

Adakah faktor gemok saya tak dpt rasa gerakkan baby wlaupun halus, dan perut saya still mcm lembut jer. Ni kandungan yg ke3. Berat saya 79kg. Now 14 week kandungan sebelum ni saya dh rasa gerakan. Wlaupun halus, perut pun ade keras sikit. Yg ni mcm lembik jer. Risau.. nak pergi scan, belum ade belanja lebih.

17 Các câu trả lời

Same la saya pon badan besar jugak Saya rasa gerak baby time 18 minggu.. Jgan risau la.. Normal je tu

Berat sy 71 skrg kandungan dah 6 bulan..pergerakan bby pun aktif siang n mlm...

Kecik lagi 14w. Biasanya 18w keatas baru rasa. Tu pun halus je rasa

Sebab tu la doc suruh monitor baby mase 28w ke atas kan ....

Tak rasa gerakan baby sblm 28 weeks tak perlu risau

14w kecik lg sis sy dah 20w br rasa gerak baby

Sy 21 week bru rasa