Baby gerak halus sentiasa

Hai mommy, ada tak mcm saya baby sentiasa gerak halus. Kalau gerak kuat atau tendangan kuat tu jarang jarang rasa. Saya jenis badan gemuk , skrg berat 93kg, week 27. Scan baby girl. Skrg ni hari2 risau mcm mana nak start kira gerakan baby sbb semua gerakannya halus2 lembut gitu. Ada tak mcm saya ? #firsttimemom #firstbaby

2 Các câu trả lời

saya pon smaaa, sebab perut saya doc kata jenis tebal so no wonder la kurangrasa.. sblom ni mmg tkdpat rasa langsung 😅 skrg dah masuk 28w baru dapat rasa tu pon bila tgh relax2 hehe

Sy skrg 30w still tak rasa tendangan kuat, boleh rasa pun time baring and tu pun sekali dua je