Sesi Tanya Pakar bersama Pn. Aisyah Wahab, Co-Founder of LactoMomma and Breastfeeding Peer Counsellor

Adakah anda risau susu badan akan bekurangan semasa berpuasa nanti? Sudahkah anda merancang cara untuk meningkatkan susu badan sepanjang ramadan? Apakah kelebihan booster LactoMomma berbanding dengan booster lain? Sudah cuba pelbagai booster tetapi susu badan masih kurang? Jom tanya semua persoalan anda tentang isu penyusuan susu ibu dan cara untuk menambahkan susu badan sepanjang Ramadan bersama pakar kami Pn. Aisyah Wahab, Co-Founder of LactoMomma dan Breastfeeding Peer Counsellor pada 14 April 2022, hari Khamis. *NOTA: Segala persoalan diluar topik dan jangka masa yang ditetapkan akan dipadam atau tidak di jawab langsung.

Sesi Tanya Pakar bersama Pn. Aisyah Wahab, Co-Founder of LactoMomma and Breastfeeding Peer Counsellor
12 Các câu trả lời

berapa kerap bayi umur 3 minggu yang fully bf buang air besar? (normally)

kenapa perut saya lepas makan nasi ,,perut akan mengeras,,rasa tak selesa