Waktu Terbaik Mandikan Bayi Semua Parents Perlu Tahu!

Adakah anda first time parents? Atau sedang mencari ilmu tentang cara pengurusan bayi baru lahir? Meh min kongsikan satu info menarik yang boleh parents gunakan nanti🥰 Semoga info ini berguna buat semua parents & si comel nanti ya👶😘 *NOTA : LIKE & IKUT POST INI sebagai rujukan masa hadapan.

Waktu Terbaik Mandikan Bayi Semua Parents Perlu Tahu!
7 Các câu trả lời

kira-kira 30 minit selepas matahari terbit for those who are non-muslims yang nak tahu waktu terbaik mandikan bayi

Terima kasih info nya 😊

3y trước

🥰💐

Waktu tengahari

👍🏻❤️

Pagi dan ptg

TQ ❤️

👍🏻