Gaya Tidur Si Comel

Ada yang terkangkang, ada peluk teddy bear, menonggeng dan bermacam lagi. Jom share gambar anak anda tidur, mesti comel kan! ?

Gaya Tidur Si Comel
76 Các câu trả lời

Klau tidur kaki mesti bersilang. Puting n bear teman setia😂😂.. Tak da 2 benda alah tu bole taufan di buatnya..

Anak sye suke tido cmni..geram je tengok😉😊😊😊

5y trước

Tngok pp 2....geram je ibu watie tngok...nk kna ggt ke debab nie😍

Dh boleh tido tanpa peluk umi.. Asal ad teddy bear umi dia pun okay.. Ad bau sama kowt..😂😂😂

Suka tdor telentang bedung la mcm mana skali pon tetap terbuka ...jenis tdor ikt style daddy dia la

Tengah masak kat dapur baringkan baby atas kerusi malas, mujur perasan dah melorot ke bawah 🤣

Tido menerap atas bantal tinggi.. Kalau xd bantal takmo.. Puting is a must!

Pun boleh...😂😂😂😂...janji tdo sedap...😴😴😴😴💤💤💤💤

mesti dibedung . kalau tak . alamatnya sekejap lah lena nya

Tangan sebelah kena angkat. Alah alah tgh jerit merdeka gituu

cm tgh brehat d tepi pntai.pdhal duk dlm incubator tu😅