Tunjukkan Senyuman Si Comel Anda

Jom share sikit gambar hensem boy dan pretty gegirl ibu ayah semua ?

Tunjukkan Senyuman Si Comel Anda
298 Các câu trả lời

Ni dah kira bertuah dapat ambik gambar pandang kamera.. ni lah senyuman ahmed. Susah nk ambik gambar tgk dia senyum.. 😄😄

umar zafran, senyum dia mahai...susah nk dpt, ni pon pic yg bln lps 😅 klw tngok dia senyum alahaiiii...cair hati mommy 😍

My 1st born daughter 1 month 27days, Baby Amberleigh Carlissa Bong Ching Ying 💕with her grandmother 😊

My cheeky Hadif Rayyan 🤓 Currently addicted to my sister’s SIL kid. So much love for this boy. 🥰

he always make me miss him..everytime he make mistake he give me warm hug and smile as sign he still a baby..

Hai sume... Nm baby sy Syarifah Nur Hana... Ank ketiga dalam adik beradik 🥰

Husna Zhafirah seronoknya dia dapat bunga dgn daun kari . Jom buat kari 😄

Hannah Adriana. 3 month 2 day she have a blonde hair like her mommy ❤️😍

Muhammad yusuf iskandar bin abu muis. Cinta hati mama. Semoga membesar dengan sihat. ❤

Suka ank ummi walid dpt mainan2 sempena besday 2 tahun ni🤩🤩😍😍🥰