Pregnacare

Ada yang pernah try tak? Saya nak kongsi pengalaman makan supplement ni, alhamdulillah lekat first cycle saya jgk pcos ttc 5y.. tapi kandungan bertahan 8w saja.. Saya nak dengar feedback ibu2 lain yg pernah cuba supplement ni.. saya baru beli nak amalkan balik, doakan saya dikurniakan anak lagi 🤲🏻 #bantusharing

Pregnacare
1 Trả lời

sy consume yg ni, lepas 4kotak lekat. Alhamdulillah now da 27w. sy suggest better lepaskan 3bln utk btul2 hormon stabil.