30week

Ada x mummy2 ngandung berat badan naik mendadak... Saya xsampai 2minggu dah naik 2kg.

59 Các câu trả lời

Sama macam saya. Doc suruh sy kawal pemakanan, sebab risau dekat hujung2 ni kena GDM.

Pernah mse preggy no 3 . Tapi xde pape. Just kne pantau tekanan darah n kncing je.

Ok lgi 😭 sya tk smpi seminggu naik je . Stu hri naik 1 kg or 2 kg 😭😭

Ada sekali jadi, sebulan naik 4kg hehe lepas tu control makan sikit 😅😂

Ye.. trimster ktiga.. hukhukk.. smpai dr. Dan nurse pesan..jaga2 ya..😅

saya🙊 3 minggu naik 3.5kg. next week kena minum air gula utk kali kedua😣

sme la... sok nk timbang lg.. pdhal sy xmkn sgt pn tp ttp nk naik

hah sy makin turun 3kg trun..xlalu mkn😫😫😭

Sye dlm mase 5minggu naik 3.5kg 19week2day😂😂

Ada sis. Tu normal . Lagi2 bila da dkt due