berat badan naik

nak tnya lakan mummy2 .sepanjang mengandung ni mummy2 naik berat badan bpa kg dah?? .saya 22minggu baru naik 2kg😅..semoga kandungan kita sihat2 jaa yaa

9 Các câu trả lời

berat sy turun awal trim 5kg..jadi 45kg..msuk 18w timbang berat naik 4kg lebih..tk pasal2 kena pantau dtg klinik sminggu dua kali😇 sbb berat naik mendadak..skrg nk mkn pn takut2..malam kalau lapar,makan buah je..sblm ni mkn nasi bertambah,skrg makan nasi tk bertambah dah..emm emm

1y trước

sama laa kite..lagi2 masuk trimes ke 2 kan mcm slera mkn ni lain mcm sikit kan..mmg makan btul2 la..emm..esok nk kne pg klinik desa lagi ni..letih jgk ulang alik d sbb kan berat bdn naik mndadak ni😇

sy masa 7 weeks 53kg 20 weeks 55kg.. Sy pon kdg2 risau xnaik byk pon berat bdn..nk kata mkn sikit byk jgk sy mkn tp tetap xnaik. Bila tny nurse dia ckp lama2 nnti naik la. Skrg maintain jgk 55/56.. Next app baru nk tny blik pasal berat bdn ☺️

1y trước

sama, sy pn berat xnaik2 maintain 55/56. risau jgk okay ke baby sbb perut pn kecik je. dgn masalah hb xnaik2 🥲 moga anak baik2 je kt dlm ni

Saya 21 nak masuk 22 weeks naik 1kg dari berat biasa. hari sabtu nak checkup hopefully baby sihat. last month checkup berat saya turun dari biasa (tak puasa sebab alahan kuat) tapi baby alhamdulillah tak ada apa apa.

Sekarang 22minggu berat naik 3kg, tapi nurse tak bising sebab setiap kali checkup berat drop je, yang katest checkuo tetiba naik 3kilo sama berat masa time booking.

Sy 25w tapi berat 1kg pun belum naik lagi padehal jenis buncit juga perut sebelum pregnant .. makan selera

1y trước

sama laa kita. berat susah naik tp bila buat detail scan baby sihat je saiz pn sama besr dgn ukuran week dia

sy 20 weeks, naik 1.5 kg Alhamdulillah. baby sihat je .

skrg 21week , berat dah naik 6kg

naik 10kg sepanjang pregnancy

20w naik 5kg dh..