melahirkan belum sempat sampai due

ada x kt sini yg dh melahirkan sblm due??? mcm sminggu lebih awal ker???

38 Các câu trả lời

Ada. Sy 2 minggu sebelum

Sy seminggu awal . 38w .

Sy 31 minggu

Due 17/2 bersalin 11/2.

5y trước

Yep. Subuh 10/2 turun darah sikit. Dalam pukul 10 pagi dah start mild contraction. Pukul 6 petang ketuban pecah. Bersalin next day 11/2 pukul 1 pagi 😊

Saya 34 minggu bersalin

5y trước

Ya. Perut kerap mengeras. Baby pula mcm kurang aktif. Buat ctg, terus kene emergency czer sbb fetal distress. Alhamdulillah baby now sihat membesar.

sy 2 minggu awal

Sy 38w bersalin

Sy 34minggu

5y trước

mksd sy 9bln..klo cmtu 37w blm 9bln lg la ye..bby msh pramatng la ek

Sy 2 mgg awal

Saya 39 week